UNF Matematik Camp 2021

Praktisk info

Hvem kan deltage?

Campen er åben for alle, der er i gang med, skal til at starte på eller lige har afsluttet en ungdomsuddannelse - gymnasiale uddannelser (stx, htx, hhx, hf, IB o.l.) såvel som erhvervsuddannelser (EUD, EUX osv.). Det vigtigste er ikke din alder eller dit niveau, men, at du har lyst til at engagere dig og lære mere på campen!

De følgende oplysninger kan ændres afhængig af situationen med COVID-19.

Tid og sted

Matematik Camp 2021 bliver afholdt fra 24 juli til 31 juli 2021 på Danmarks Tekniske Universitet (DTU).

Deltagergebyr

Det koster 1000 kr. at deltage på campen. Bemærk, at prisen er højere end tidligere år pga. forhøjede omkostninger til kost og logi pga. COVID-situationen. De 1000 kr er inklusiv kost, logi, undervisningsmaterialer, personligt medlemskab i UNF og andre gode ting og sager, som du får på campen. Medlemskabet i UNF betyder, at du det følgende år kan komme gratis ind til alle UNF-arrangementer over hele landet.

Transport

UNF dækker alle dine transportudgifter, forudsat at du rejser fra et sted i Danmark og anvender den billigste transportform, hvilket i praksis vil sige tog eller bus (og ungbillet).

Kost og logi

Dette er endnu ikke afklaret. UNF sørger for forplejning i videst muligt omfang, og vi sørger som minimum for indkvartering af de deltagere, der kommer fra uden for hovedstadsområdet. Overnatningsforholdene afhænger af, hvad vi får lov til afhængig af COVID-udviklingen.

Tilmelding

Du kan tilmelde dig her. Tilmeldingen lukker den 01. maj 2021 kl. 12.00, og herefter modtager du en mail med svar på, om du er blevet optaget. Såfremt du er optaget, indeholder mailen også yderligere praktiske og indholdsmæssige informationer om campen.

Denne side er sidst opdateret d. 24. februar 2021 af HHT