UNF Matematik Camp 2021

DEADLINE UDSKUDT ENDNU EN GANG!
16. juni 2021

Vi har forlænget tilmeldingsfristen endnu en gang, men pga. bestillingsfrist, kan vi fra i dag af ikke garantere en deltager T-shirt.

Vi glæder os utrolig meget til at se jer til sommer ;-)

Sommerhilsner herfra

Læs mere

TILMELDINGFRIST UDSKUDT!
04. juni 2021

Tredje gang er lykkens gang ;-)

Vi udskyder tilmeldingsfristen til UNF Matematikcamp 2021 til d. 15 juni 2021 kl. 23:59!

Har du allerede ansøgt, så kommer der mails ud om man er optaget fra omkring d. 6. juni.

Læs mere

VELKOMMEN TIL MATEMATIKCAMP 2021
01. februar 2021

På trods af Corona-situationen, arbejdes der på højtryk på at få stablet en fantastisk Matematikcamp 2021 på benene.

Hjemmesiden er ligeledes ved at at blive opdateret, så vi snarest er helt køre-klar ;-)

UNF Matematikcamp 2021 er for dig der interesserer dig ekstra meget for matematik og gerne vil møde nogle andre unge med samme interesse. For UNF er det interessen der tæller, og ikke karakterer.

Vi glæder os, og det håber vi også du ...

Læs mere

MATEMATIK CAMP AFLYST
11. april 2020

Vi beklager at måtte melde at Matematik Camp 2020 er aflyst pga. Covid 19. Dette er uheldigt og ærgeligt. Vi håber at se dig på camp i 2021! De bedste hilsner Matcamp 2020

Læs mere

TILMELDINGEN ER ÅBEN!
02. februar 2020

Vi er glade for igen i år at kunne åbne op for en uge fyldt med Matematik og nye bekendtskaber. Tilmeldingen er åben, og det er muligt at tilmelde sig frem til 1. maj. Campen er for dig der interesser dig ekstra meget for matematik og gerne vil møde nogle andre unge med samme interesse for matematik. Vi sørger for det hele på campen, du skal bare sende din tilmelding afsted. Det vil igen i ...

Læs mere

VELKOMMEN TIL MATEMATIK CAMP 2019
01. februar 2019

Igen i år afholder Ungdommens Naturvidenskabelige Forening en camp fyldt med matematik, hvor gymnasieelever vil have rig mulighed for at fordybe sig i matematikken.

Som altid kan I glæde jer til et spændende program, hvor I vil lære om matematikkens fantastiske anvendelsesmuligheder og teorien bag. Dette års emner byder på Følger og Rækker, Gruppeteori, Knudeteori og Logiske Systemer. Disse emner er at finde i menuen, hvor du kan læse mere om dem.

Selvom vi ser ...

Læs mere

UNF MATEMATIK CAMP 2019 - HJEMMESIDEN OPDATERES
15. januar 2019

I løbet af de næste to uger vil vi arbejde hårdt på at få opdateret denne side med information vedrørende Matematik Camp 2019, og ikke Matematik Camp 2018. men indtil d. 1. feruar, vil hjemmesiden bestå af både gammel og ny information.

D. 1 februar er vi færdige, og åbner også tilmeldingen til Matematik Camp 2019.

Læs mere

TILMELDINGEN ER LUKKET!
22. maj 2018

Så er tilmeldingen lukket, og vores koordinatorteam er godt i gang med at udvælge årets deltagere på Matematik Camp - alle, der i år har ansøgt campen, vil derfor inden d. 25. maj få besked på, om de er optagede på campen eller ej. I mellemtiden har nogle af UNFs andre camps stadig åbent for ansøgninger, bl.a. Software Development Camp, Chemistry Camp, Computer Science Camp (datalogi) og mange flere. Hvis du kender én, der kunne ...

Læs mere

VELKOMMEN TIL MATEMATIK CAMP 2018
30. december 2017

Igen i år afholder Ungdommens Naturvidenskabelige Forening den ugelange Matematik Camp, hvor gymnasieelever vil have muligheden for at blive udfordret og lege med matematikken.

Som altid vil crewet udvikle et spændende program, hvor både matematikkens sjove såvel som anvendelige sider vil komme frem, så der er masser at se frem til. Dette års emner byder på Lineær Algebra, Kombinatorisk Spilteori, Kategori Teori og Stokastiske Processer. Disse emner vil blive beskrevet nærmere på hjemmesiden i løbet ...

Læs mere