Velkommen

Velkommen til UNF Matematik Camp 2024

Er du interesseret i matematik?

Pirer emner som “Indfaldsgeometri”, “Talteori”, “Ringteori” og “Gauge symmetrier” din interesse? - eller kunne du bare tænke dig at finde ud af, hvad disse emner overhovedet handler om?

UNF Matematik Camp samler hvert år matematikinteresserede gymnasieelever fra hele landet på ét universitet, hvor vi nørder matematik i en hel uge. Og i år bliver det endnu vildere! Så hvis du er en gymnasieelev, der trænger til at lave lidt ekstra matematik i løbet af sommeren, så er du ikke alene!

Tag på Matematik Camp 2024 og brug en hel uge med andre unge med samme interesse som dig – du skal ikke tænke på, om dit faglige niveau er højt nok. Vi mener nemlig, at matematik er for alle, og at det eneste, der tæller er din interesse.

Lyder dette som noget for dig? Så kom på Matematik Camp 2024 i Lyngby til næste sommer.

Om Os

Matematik Camp bliver arrangeret af en flok ildsjæle fra forskellige baggrunde. Det, vi har til fælles er, at vi synes at matematik skal være for alle. Vi er alle frivillige i UNF, hvor vi til hverdag arbejder med at udbrede naturvidenskab blandt unge.

Vi mener, at den bedste måde at skabe interesse for matematik, er ved at vise hvad matematik efter gymnasiet byder på. Det gør vi ved at undervise i den samme type matematik, der bliver undervist i på universitetet. Da matematik skal være for alle, kræver vi ingen faglige forudsætninger ud over, at man skal være færdig med 9. klasse. Dette gør vi for at sørge for, at alle kan få den gode oplevelse uanset ens matematiske baggrund.

På Matematik Camp mener vi, at matematik er for alle. Derfor er vores primære mål med denne camp, at alle får en god oplevelse med matematik.

Denne side er sidst opdateret d. 17. december 2023 af BJJ